2010 m. spalio 28 d., ketvirtadienis

Smūgiai...


PO laidos su kunigu Miroslavu laukiau smūgių. Visada taip būna: kai tik kažką sakralaus išneši į viešumą, į purvais aptekusį, pasaulį - gauni bumerangu atgal, tolygiai. Šviesa pritraukia tamsą, astrodvasinė fizika.... Net pagal žmones, kurie staiga iš niekur atsiranda ir puola sudirbinėti, supranti, jog jie išgirdo viešą signąlą -pulti tą, kuri apie dangų, iki kelių kad į žemę sulįstų.

Atsiranda ir tie, šviesieji, palaikyti...Gera, jų dar yra...

Išvada - jokios viešumos? Bet... man taip patinka dalintis atradimais- dovanomis feisbuke, kaip
mažas vaikas skubu nešti kažką, kas ir mane džiugina.
Bet... niekam nereikia. Kaip Greenevėjaus Makenos aukse esu dulkinama, o aplinka smalsiai stebisi - ar atsikelsiu ?

Kalbininkė Jurgita davė smūgį iš peties, viešai. Jai nieko, net nepajuto, o aš - negyva.Prisikėlinėsiu gal kelias dienas,sieloje - skylė sulig Jurgitos kumščiu. Kaip Marijono dainoj :" Aš - mirus".

4 komentarai:

  1. Kaipgi niekam nereikia ir kaipgi be Jūsų??? Esate laukiama, mylima... Net neįsivaizduoju, jei Jūsų nebūtų.. Reikėtų patirti tuštumą, kol atvestų pas kitą žmogų. Manau, ne aš viena laukiau, kada atgis Jūsų internet. svetainė. O dabar ypatingai džiaugiuosi galimybe 'permaišyti' kasryt, kasdien visus puslapius, kur Jūs rašot... :)) Labai dėkinga esu už Faustinką :) Dar neperskaityta :) Visada priegalvyje ir po truputėlį geriama :) Didelis atradimas. Ačiū Jums :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Saule, tycia pagooglinau pasiziureti, kaip ta kalbininke atrodo....na eiline moteryte....nieko nematanti, nieko negirdinti kas kalbama, tik kablelius, nosines ir kircio zenklus....varganas tas jos pasaulis....atleiskit jai :-))) pati gi viska suprantat:-) kiekvienas kabinasi bent jau uz to, ka moka (pvz. lietuviu kalbos gramatika) :-) norisi buti zmogui svarbiam, reiksmingam ir per ta nora jauciasi teisus, nesvarabu, kad tas teisumas - negyvas, ji gi net nesupranta manau, kad siela uzgavo, o gal ir tycia ta daro - bala jos nemato, ji vargse nesupranta, kad yra daug svarbesniu dalyku nei teisingai sukirciuoti koki tegul ir pati prasmingiausia zodi....nekreipkit demesio i piktus, juk jie ir Jusu sviesos matas - kuo labiau puola - tuo sviesesne esate...palinkekite kalbininkei Jurgitai ramybes ir pamirskite :-) Pavargote matyt, issunkia Jus, matyt, visi, kaip pauksciukai lizde issizioje ir prasantys "maisto", ir as tame tarpe....paliudekit viena prie medzio, mes palauksim, nes labai Jusu reikia :-)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū Jums:))Koks stebuklas, kad yra bendraminčių!Manęs nuvarginti neįmanoma :))) Jėgainės - ne Visagino.Tik- nuvampyruoti kažkuriam laikui, kol vėl batarkes pasikrausiu. Kalba-legaus/formalus pretekstas, esmė - energetinė ataka.Puikiai pavyko. Demonizmas - tai mūsų ydų magnetas. Tos moters b4das jau praskanavau ir praverkiau pusę nakties, taip jos gaila, tai viso labo gero, betnemylėto žmogaus šauksmas tyruose : atkreipkite dėmesį į mane.

    Įdomiau, kad tai vyko kompozitorės Justės Janulytės lauke. Pakibau ant kabliuko: jos FORMALIOS novacijos apakino, net apstulbino,sužavėjo, net kažkiek įkvėpė temoms, o... dvasinis jos pasaulis , energetika - vis tik destruktyvi, antižmgogiška,nehumanizuoja ir nekelia širdies... savo kailiu tą pajutau per kalbininkės šmeižtą , kaip tai veikia klausytojus. Tai mano PATIRTIS ir klaidos, iš kurių mokausi. Mano yda:Lilit 5-ame, meno jėgos, menininkų sureikšminimas:)))
    Situacija sugrąžino prie orientyrų - nesvarbu, kad menininkas, o- koks jo užtaisas, ką neša žmogui? Gauni energetiškai į paširdžius, bet neišsyk susigaudai už ką:)))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Pritariu Nomedai, daug zmoniu myli Jusu tekstus, as irgi pranarsau kiekviena diena, tikiuosi tas dziaugsmas ir meile kaip nors nuskrenda iki Jusu:)** Aciu, kad esat.

    AtsakytiPanaikinti