2009 m. gruodžio 7 d., pirmadienis

Pasiklydę astraluose

Na va, Jurga, kuri maldavo pagalbos svetainės "klausimuose", asm, laiške prisipažino , kas atidarė ir panaršė negrabiai jos smegeninėje. Pasirodo, būrėjos Vaivos diletantas vyras rengia kažkokus iniciacijos ritualus, meditacijų moko bildukas būrėjas Malinauskas . Visiems jiems maga "sąmoningo kvėpavimo" lengvi pinigai, iš kurių lobstaVolmer.

Stogas merginai nuvažiavęs kapitaliai, ramybės nėra, bet turi sveiko užsipyrimo, mėgina kapstytis pati. Tikiu, kad bendrom jėgom, su kunigo Miroslavo pagalba, sugrįžinsim ją į save.

Kas kaltas? Žurnalistai. Išpiarina raganius ir manipuliatorius-diletantus kaip kažką dvasingo, vaikai ir lekia prie jų kaip prie magijos stebukladarių, o baigiasi viskas - balansavimu ties beprotyste.
Kaip visiems norisi aukštų skrydžių astrale. Niekas nesusimąsto, kad tai - Dievo dovana, užtarnauta praeitų gyvenimų ir šio geradarysčių, švento tikėjimo ar švarios, tyros meilės, ilgo kelio už parankės su sąžine - nesusimąsto, norisi greitų kelių į dangų, o baigiasi - nurautu stogu.

Ką daryti? Juk tikrai visų neišgelbėsiu... Tačiau tuos, kurie susiranda ir prašo - privalau