2011 m. spalio 23 d., sekmadienis

Saulės (ne)pasveikinimas


Meditacija pavyko. Nes - spontaniška, tiesiai į dienovidžio balkšvą saulę, aktyvi ir karšta - tiksliai tokia, kokia ir priklauso pagal metų energijas - aviniška, su urano - naujų idėjų lazeriniu pliūpsniu. Saulė aviniškai įsakmiai reikalavo pakreipti pakaušį ar kaktą tiesiai į ją, tik taip "sutiko" dalintis ugninių, novacinių energijų šuorais. Neeilnis Saulės pasveikinimas. Kaip kontrastą prisiminiau nuobodžiausius košmarus lietuviškų jogų centruose, kur buvau migdoma nesibaigiančiais, vienodais kaip nežinomų karių kapai "saulės pasveikinimais ". Atbukęs nuo lankstinių konvejerio , prisnūdęs nuo bendros nuobodybės pareigingas uolus jogas ir jo kankinama grupė . Tik tai prisimenu. Na, dar "mokytojo-priešsvamio " smalsius ,vogčiomis, nedviprasmiškus tyrinėjimus, kurios koks tarpukojis. iTikslas - užmigdyti monotonijoje laisvą protą ir savistovę dvasią , kad po grupinių kerėpliojimų šuns pozoje saulė atrodytų kaip Pilkumos ir Paklusnumo Sargė . Br... vien prisiminus tas dešimtis šivanandinių "saulės pasveikinimų" - žiovuliai narina žandikaulius ir miegas lipina akis. Nenusotabu kad ašraminę publiką perima vis dažniau kokia gyvybe trykštanti, sutrų-mantrų neužliūliuota kosmoenergetikė, kuri imasi naujoviško guru vaidmens. Nors kas trukdo visiems tapti kosmoenergetikais? KOsmosas pasirengęs duoti veltui visko - tereikia liautis ieškoti tarpininkų. Štai mūsų šeima visi jau seniai kosmoenergetikai , du blondinai ir du brunetai , KOsmosas su mumis per pajautas ir sąmonės kitimus , bet negi tai gali tapti profesija - be žvaigždžių meno išmanymo ?

Išėjus iš meditacijos , pažiro aibės naujų idėjų . Su nerimu laukiau, kokia gi jų bus su Lilit žyme?, mat iki gruodžio 17 d .visose dvasinėse praktikose, meditacijose šmėžuoja koks juodas nuodėgulys.
Cha, šįsyk -gavau idėją moterų "orgazmo tema" , kokia tai gražiausia jos dovana mylimam vyrui, ir kas energetiškai -fiziškai-psichiškai atsitinka tuo atveju, kai kai ji tą dovaną ištaško į kairę-dešinę dėl pinigų ar savo pačios malonumo , ir tuo atveju, kai dovanoja vieninteliam išrinktajam.
Lilit sužaižaravo visu ryškumu - potencialių skaitytojų ir publikos karingais puolimais . Viskas, kas aviniškai per anksti, žinoma, yra į blogą, į žalą . Svarsčiau pasiteisinimus - rašau apie pirmos svarbos reikalą savo suaugusiems vaikams ir jų draugams, gi kūnas negali būti atribotas nuo dvasingumo, kuo švariau pateikiamos tokios žinios, tuo daugiau saiko ir grožio aplink randasi, tuo atsparesnis jaunimas seks-vartojimui .. Nematomas choras skurdelio-degutienės intonacijomis šaukte šaukė "besarmatė , tėvų žilagalvių pasigėdintum, vaikai maži gali perskaityti , juos ištvirkinsi ." Jie teisūs: kol dauguma ieško vaikų kopūstuose ir dairosi drauge į gandrus, apie dovanas - nevalia, per anksti kalbėti. Naujas idėjas kita kalba kituose tekstuose be fiziologijos išrašysiu, kaip padėką nuo tikros, dangiškos , nuoširdžiai pasveikintos Saulės .