2010 m. rugsėjo 16 d., ketvirtadienis

Ego-naikintuvai

Skaitau šimtąją gal istoriją apie tai, kaip vienuolyne dvasiškai laužosi, tiksliau yra perlaužiama noviciantė. Bingo! Vienas skirsnis užtrumpino, peržengiau kokybinį žinių kaupimo slenkstį: kam ir kodėl taip daroma: naikinami ego.

Šiandien ir vėl po ilgų vakarinių krikščioniškų maldų sapnai prisipildė istorijų-vaizdinių iš žmonių ir visuomenės ateities, Kaip nuolanki retransliatorė perdaviau žinias -padrąsinimus tiems, kas paskambino, parašė, verkė, guodėsi . Tarnavau krikščionių egeregorui... savo dieviško kūrybinio gyvenimo sąskaita - ir vėl nenueita į sporto salę, nepagaminti planuoti rudeniniai pietūs šeimai, nepasigrožėta rudeniu, nenutapyta-nesurimuota tai, kas per jausmus veržiasi iš širdies, neišmedituotos naujos pozityvios vizijos .... Stipri krikščioniška idėja: "gelbėk ir atpirk" mane ir vėl imperatyviai pajungė...

Dažnai susiduriu su žmonėmis, kurie piestu į mane stojasi : "Tavo ego neišmatuojamas, kodėl su juo nekovoji ?" Na ir pavaro kokįų bjaurasčių, kad tik susiniekinčiau, kirstų per orumą. Kad iš primestos kaltės susigūžčiau, atsitraukčiau, nespinduliuočiau tos galingos, vitališkos Saulės energy kitiems, kuriems trūksta gyvybingumo ir valios veikti. Anksčiau tiesiog nutraukdavau su tokiais "ego-nakintuvais " kontaktus. Dabar vaikiškai smalsauju, kokią gi "dvasios mokyklėlę" ego-naikintuvas lankė? kokių dvasinių tekstų prisiskaitė? kokiai sektai priklauso? koks guru-vampyras laužė jo savimonę , blokavo Saulės energijas, saviraišką, jog šis tą patį daro su kitais?

Energetinė schema paprasta. Štai didžiulis krikščionių ar muslumonų egregoras - dvasios laukas.
Kad prie jo pasijungum ir gautum informaciją - turi energetiškai įsipuzzlinti, atiduoti save - savo VALIĄ, perleisti gaunamą iš Saulės energy kanalą bendrai didelei religinės bendruomenės pastotei. O jau iš jos pasipila energetinės-dvasinės dovanos: mistinė pagalba, sapnai, sėkmės ir tt. Štai kodėl atėjusiems į religines bendruomenes visada ir gera, ir šilta, ir sekasi, ir pasveiksta, jie yra amžinoje euforijoje:))) Bet tai ir savotiška prostitucija: savanoriškai parduodi savo sielą, savo "aš" , savo INDIVIDUALIĄ dvasios brandą
suteneriui, mainais už žemišką laimę:)))

Nuolankios avys - be ego, be asmeninio ryšio su Dievu, užmezgamo per savo individualybės pažinimą.

Ego yra tik tada, kai žmogus netikintis, Bet kai jis tiki - privalom priimti jo tokią išskirtinę dievišką spalvą ir nelaužyti savasties . Tas jautru auklėjant indigo- vaikus, kuriuos bažnyčia užmigdo savo ribotų idėjų kokonuose. Tikrasis Ego - kai žmogus vienas pats sau, ir tik dėl savęs be Dievo, gyvena savanaudiškai - tas matyti iš veiksmų, gyvenimo būdo, o ne iš jo charakterio .

Visi kiti kaltinimai stipriu ego - tai MANIPULIACIJA, NLP METODAS pajungti žmogų
kažkokiam bendram energetiniam laukui. Prigesini savo "AŠ" - tą kanalą perima kunigas, vyskupas, popiežius, lama, Volmer ar dar koks plačių užmojų voras, sielų žvejys. Ir tu tampi tiesiog laiminga paklusnia bevale avimi to kanalo viršūnėms. Taip formavosi religijos, per nuožmų žmogaus pavergimą. Tai buvo tik ETAPAS, kolektyvinės sąmonės pakopa.Metas išsilaisvinti iš tų vergiškų įpročių. Kitaip turėsim modžachedus, pikčiurnas Peškaičius, šeimos fašistes Degutienes, abortų draudikus, vaikų talentų smaugikus - jie tebus bevaliai "anti-ego pramidžių" viršūnių vykdytojai, piktos dvasinės kariaunos pėstininkai, kariaujantys su priešininkais

Nauja: individualus nuolatinis dialogas su Aukščiausiaja valia, individualus paaukojimas savęs , savo "ego" aukštesnei idėjai, bendram labui. Man mielesni vienuoliai-atsiskyrėliai , kurie paklūsdami Dangaus įsakymams, t.y. TYROS ŠIRDIES BALSUI , vieni patys atsiskiria ir atlieka kolektyvinės pasąmonės ir dvasios laukų valymo priedermes.

Štai Tėvas Nikolajus - sudegė vienuolynas jo įšventinimo į vienuolius išvakarėse. Apsisuko ir pasitraukė į atokiausią parapiją, kad ten ramybėje, su paukštukas , meilėje žmonėms susistyguotų, išdegintų aistras, išromytų vidinius demonus, pasiektų absoliučią ramybės ir budistinio taikumo būseną, iš kurios vėliau sėmėsi jėgų visas Rusijos etnosas.
Štai Faustinka - jos visas dienoraštis tai savo Ego- pažinimas, o ne joo išromijimas paklūstant niuksams ir spardymams.

Štai Kristus - "Aš - Karalius". Ohoho koks ego! Aukščiausio laipsnio . Kas jam plėšė žmonių uždėtą karūną nuo galvos? Yes, erodai:))) apsiskaičiusių guru šoblos :)) šventraščių žinovai, teologai .