2011 m. vasario 12 d., šeštadienis

Egzorcistų klastotės


Prasivarčiau kiaurą natkį sujaudinta istorijos apie globalaus masto Vagį ir Turto prievartautoją. Iš gyvų liudininkų lūpų išgirdau. Pasirodo, savaitgaliais jis guli pusdienį kryžium atokioje bažnyčioje, kuriai pramušė fundavimą vyriausybės lygmeniu.
Garsus bažnytininkas, kunigas- egzorcistas iš jo varo VELNIĄ, piktą dvasią. Rodos, kitų- manęs-jos-jo tas aktas neturėtų liesti? Ogi ne! Jei tikintieji katalikai žinotų, kiek jie palengvina "garbiam nusikaltėliui" juodų darbelių karmos naštą, jie gal priešintųsi tokiam brutaliam dvasiniam jų šeimų, vaikų apvaginėjimui.

Energomechanika - paprasta. Tikinčiųjų neptūniškas laukas, lyg bendra energijos pastotė yra pakraunama širdžių meilės galiomis-
mišių, maldų, milijonų tikėjimo. Ir štai vienas Pabaltijo masto negatyvo akumuliatorius-retransliatorius, kuriam už tautos išdūrinėjimą priklauso ir ligos, ir nesėkmės, ir demonų purtuliai, ir psichozės, sąžinės skausmingi spazmai ( kaip pelnytas atlygis, kaip sugeneruoti pragariški negatyvo laukai...) nutaria ir čia įlįsti į dvasinių švarių laukų banką ir pasiganyti, apsivalyti už pinigus, paskirstyti savo nuodėmių kraitį visai religinei parapijai per egzorcistą.

Teisinga - juodas alinantis darbas, savanoriška katorga, kurią, suvokęs savo Nusikaltimo mastą, pasirenka Dostojevskio "Bausmės ir Nusikaltimo" Raskolnikovas. Akmenų ridenimas metų metais , auto-kančia kaip Kim Kiduko "Pavasaryje..."Teisinga, kad pats indulgencijų pirkėjas išeitų į žmones su prašymu - kaltas, negaliu, mylėkit ir atleiskit, visą turtą savo išdalinu ir dovanoju. Nagi ne, jis ir toliau rezga aferas su bankais (tą irgi žinau iš pirmų šaltinių....)

Po "Cosmo"ištiražuotų, į skaitytojų smegenines meniškai įgrūstų kamasutrų - tą Karmos švytuoklės neišvengiamą belsmą- šešėlį jutau visais syvais, ieškojau karštligiškai kaip?- ar spėsiu? išsipirkti gerais darbais, išbalansuoti savyje tai, ką pridirbau dėl garbėtroškos ir žaisdama mitais-masių čakromis ?

O čia aniuolėlis už pinigus atsigula kaip kurorte (matraco ko gi jam nepakloja už kubilo milijonus bažnyčiai?) - jo demonai minta egzorcisto apeigų energija, nusiurbta iš nieko nenutuokiančių tikinčiujų pulko. Po to stebimės, kodėl uolių, nuoširdžių katalikų šeimoje gimsta neįgalus vaikas, kodėl jie staiga serga sunkiausiomis ligomis. Egzorcistas maino jų šviesųjį dvasinį turinį su kryžiavoto Vilko juoduliais. Kaip nematomą košę-dujų kamuolį užmaišo ir per mišias padalina bendros šventos dvasios pavidalu....Ne juokai čia, realybė...jos niekas nemato, bet nežinojimas neatleidžia neregių-fanatikų nuo atsakomybės už vaikus...

Anksčiau to nebuvo - nes nebuvo tokio masto partinių Gangsterių....Nebuvo ir tokių egzorcistų, kurie už pinigus ir Velnią Angelu paverstų.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą