2010 m. spalio 18 d., pirmadienis

Ruduo Vilniuje'2010

Perėjau, ne, perbėgau su reikalais Gedimino prospektu. Lyg gūdžiame kaime - niūrūs pikti pavargę perbalę veidai, susigūžę žmonės, lyg iš Kin dza dza. Tik valjažni vietos žydai ir vienadieniai verslininkai užgulę apatiškai restoranų langus-vitrinas . Masinės depresuchos spalvos... Crazy Dievo ženklas - psichoterapeuto R.Aleknos išrinkimas į merus. JO... jis įprasmintų tai, ko visiškai nesinori matyti, apie ką man rašo jauni lietuviai, trumpam sugrįžę čia ir maunantys atgal, lyg iš raupsuotųjų paribio . Emo-niūruma užkrečiama. Psichotamsoje gyventi ir murkdytis - ne kas... Kaime - linksmiau, karvės bent šypsosi, paukščiai gieda, kaimynai padeda, namai statosi, medžiai sodinami, žmonės turi VILČIŲ . O Vilnius - apšalęs.

POzityvus mąstymas : kai matai š,. o sakai, kad tai žmogaus kilnaus darbo vaisiai? Ar kaip? Ar kai prisidengi Kristum, ir matai tik jo įsivaizduojamas pėdas danguje, apsuptas angelų, o š. nematai ir todėl sąžinė negraužia,jog nieko nedarai, nieko aplink nekeiti, kad šviesos būtų daugiau?

POzityvus mąstymas, kai nenori būti tamsoje, tarp depresantų, ir ieškai, kur šviesa, o ji dabar tikrai ne Vilniuje. br... nežinočiau , ką sakyti akis į akį šviesaus tiems, ką sutikau Gediminkėje. JIems trūks plyš reikia pinigų, duonos ir renginių. To joks šviesuolis neduos, tik - kylanti ekonomika, o čia jau plasnoti turi didieji vadai ir ekonomistai.