2011 m. kovo 7 d., pirmadienis

Terra-terapinės pasakos


Iš naujienų srauto užkliuvo žinutė apie 10 m berniuką,kuris klinikinės mirties metu, rojuje neva susitiko ir bendravo su mirusia sesute. Tėvai teigia, jog jis nieko nežinojo apie ją, apie jos ankstyvą mirtį vos gimus. Šeima - ultrareliginga. Jei mama žinojo ir sielojosi dėl sesutės, vadinasi, ir vaikas žinojo - telepatija. Jei mamos vaizduotėje rojus buvo ištapytas it Naradavos obuolių ūkis giedram rytui brėkštant, vadinasi ir vaikas jį tokį it Biblijos neoniniame klipe pamatė.

Žmonės trokšta tokių vaizdingų pasakų, kur angelai ir demonai kaunasi tarpusavye , pritūpę ant peties, kur sparnuota siela atplazda ar nuplazda up-air, down-air portaluose. Be mitų sąmonę ištinka kolapsas - kam visa tai?... tik tam, kad cirkuliuotų energijos su mažesniu skausmu?
Su didesniu skausmu, atiduodant save kitiems ar atsiribojant nuo visų - akumuliuoji daugiau ir gauni kuro išštrūkti iš sansaros rato, nebūti trąša.
Vis tik be mito, be pasakų - nykuma, lazerių trajektorijos , skanavimai, vienas kito įsiurbimai-nusiurbimai- negatyvinimai-pozityvinimai, vorterksinių laukų sąlyčiai, energijų virsmai. Humanoidų transformatorinė, kur visiems kažkodėl labiausiai rūpi - kas bus? kada bus? su kuo comfort or not comfort energizer?Kodėl niekas nesidomi: ką daryti, kad nereikėtų niekada daugiau trintis biomolekuliniuose-energetinusoe smagračiuose dėl ... penų-penių-pienių- pieno-ponų-pOnių ir poniŲ.


Banaliausias otmazas - "viskas yra iliuzija" . Cha, tai klasikinis depresantų alibi ir savanoriškas apakimas. Taip, visi mes turim teisę prisikoksint ir turėti savąją nepriklausomą, laisvo pasirinkimo iliuziją.
Šios savaitės Lilit įtakos? Merkurijaus- Urano-Juodojo Mėnulio nuolydinė mintis, rytoj dėl jos bus gėda... Šiandien net meilė man trumpam niūriai atrodo, kaip gyvybiškai būtini infomainai. Apsikeitei žiniomis,kažkiek pabuvai-pasimaloninai kitame šiltesniame ir pradžioje įdomesniame pasaulyje , pasiemocinai, paverkei, iš to ištryškai ašaromis,kūrinėliais ar meninėmis bendravimo grožybėmis. Ir vėl - iki kitos dozės?
Tarkovsio solario - ir mano praktikų - kosmosas lyg kraniokamera atšaldo sielą. Pavargsti būti pozityvios orientacijos baterija. Bet ...pasižiūri į dukters akis, lyg brangakmenio spindesiu pasikrauni jos nesuteptu tikėjimu ateitimi, jaunyste, svajonėmis,Prisimeni, kiek šimtams žmonių dar esi įsipareigojusi, kiek jų yra tiesiog kosmiškai nežemiškai gražūs ir auksinės širdies, ir kiek dar geresnių sutiksi ... verta, verta šioje kosminėje
pastotėje junginėtis-atsijunginėti tarpusavyje iki programos galo, prisiimti svetimas kančias ir ... tobulinti save ligi begalybės per atsitiktinius-mistinius- sąmoningus kontaktus, palikti kažką gražaus naujiems vaikams. Prasmę nušvies
mirtis tada, kai ateis jos Laikas.