2010 m. kovo 24 d., trečiadienis

mamos



http://nordeurope.kp.ru/online/news/637501/

nesujaudino, nesugraudino, tik - susižavėjimas ir pagarba merginai, kuri rado savyje jėgų ištrūkti į laisvę. Viena, iš savęs. Kiek daug tokių atvejų , Nataša Kampus , Kėdžio mergaitė, jų daugės...
ir kur čia "gerbk tėvą ir motiną? " - antikvariniai niekalai. Niekas nevertas vienos vaiko ašaros, prieš ją viskas nublanksta.

Kiek neišverktų ašarų? Ir gerbtino suteneriavimo, kai gabų vaiką mama įkinko į uždarbius, įteigia, užprogramuoja "aš tave užauginau" - ir nepilnametis stanginasi, plėšosi per kelis darbus, jos įteigtos kaltės užsmaugtas, negyvena savo gyvenimo.

2 komentarai:

  1. nu baisu Saule...pati penkiolika metu laukiau savo vaikuciu, o va tokias istorijas kai isgirstu - nu kodel jai dave ta dukryte? kodel tokiems gimsta? taip, taip, zinau - visame kame yra prasme, kiekvienam net labiausiai nuskriaustam savas likimas ir uzduotis....bet kaip negera ant dusios nuo tokiu istoriju....ir kokia beviltybe apima, kai tu cia postringauji apie jautruma, svelnuma, aukstas materijas, o salia tokie aborigenai gyvena :-( oi, atsiprasau aborigenu.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ne aborigenai, tiesiog bejausmiai bedvasiai žmonė-lėlės, neturintys gailesčio artimam. Kultas - pinigai, bet kokiom priemonėm. Daug tokių,deja, daugėja.... Jiems esame priemonė, o ne tikslas... Dėl ko pažinimas pakeliui priešingybių - gerų, supratingų ir atjaučiančių - laimė ir dovana :))))

    AtsakytiPanaikinti