2009 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Auksinė Žuvis

Dvasinė perorientacija tęsiasi. Užsikrovusi (gal vis tik - gavusi- vėl išganymo kryžių) , gavau, apie ka buvau įspėta sentikių atsiskyrėlių raštuose -sustiprėjusią įžvalgą, karštą širdį, dvasios rūstybę ir ligų maišelį, kaip energetinį barterį už nelaimėlių palengvintus sprendimus.

Neteisinga... Ne laiko dvasioje. Išties kiekvienas turi dabar įkristi į savo kloaką, kad joje nušvistų, kur dangus. Traukti kitus iš kloakos - tai apeiti nuo galvos iki panagių jų kirminais-blusom.

Geradarystė kiekvienam atėjusiam - it šio rudens vaizdinys už lango: ant šaltalankių krūmų sulekia varnos (moterys su savo juodom karmom) ir būriu lesa uogas (ėda mano sunokintą širdies patirtį). Juk iš jos - kaip iš tų uogų - galėčiau pati pasigaminti amžiną balzamą.
matyt čia Urano Žuvyse paskutiniai atodūsiai, kai prof. astrologai dar braido po psichologijos -religijos vandenis.

Dvasinga - tylėt kaip A.Tarkovsio Rubliovas, būt vienoje vietoje, dirbt tyliai savo darbą, niekam nieko neaiškinti apie astrologiją, gelbėti be emocijų-jausmų tik tuos, kuriems rimtai gresia mirtini pavojai. Ir, be abejo, šamanaut pilna jėga kolektyviniame astrale.

Patirtis įdomi , jog ant savo kailiu išbandžiau, kaip stipriai veikia mūsų pasirinkimus ir kasdienybę, net seksualinį elgesį - dvasios orientyrai.... Drausčiau religiją vaikams kategoriškai.

Kaip vis tik dominuojanti religija yra stipriai susijusi su nacionaliniu charakteriu (mentalu-energetika). Pulkim ant kelių, dori krikščionys, atsukim viršutinius ir apatinius žandus - blyn, kaip čia teisinga lietuviškai-vėžiškai. Visa tauta susigūžia būrin, nuolankiai nusižemina, puola ant kelių, o jos vienvaldis lyderis per tą laiką randa, kur ją nuvesti, kam parduoti-atsiduoti. Transliavau natūraliai pravoslavų ortodoksus, kurių praktikom domėjasui pastaruosius 5 metus, jų "kietos, vertybinės, svarstykliškos" dvasios energijos buvo svetimos daugumai moteriškių, joms tereikėjo paguodos, paduoti tą marijos pagalvėlę, ant kuriuos joms parpuolus lengviau kentėti ir LAUKTI ...

Lenos sapnas išrišo , į ką buvau vėl pavirtusi " Prūde - Auksinė Žuvis su kirminėliais". Noriu būti , jaučiuosi Raudona Saulė kaip Kėdainių kalvio ezo-piešiny.

Teisus Nikolajus Gurjanovas, paskutinius metus neišėjęs iš savo trobelės, prie kurios laukė būriai jo avelių "Jums nereikia starco...".Paskutiniais metasi jis lakstė- liudijo dangų tik su vaikais.
O reali pagalba bėdų užengtiems geriečiams baigdavosi kitų šventųjų fanių baubimu:

http://www.youtube.com/watch?v=VKMW4xqYE7Q&feature=relatedaidė,

va, lygiai taip provokuoja - terorizuoja dvasios klausimuose Rita iš Klaipėdos, viena iš aktyviausių kirminėlių, kuri padeda greičiau išpūti auksinei žuviai - senai mano dvasios formai.

Fain, tranzitinis Neptūnas galutinai nuslenka nuo Saturno Vandenyje ant MC. New age idėjos liko išgrynintos net krikščionių katakombų dumbliuose, brangiai tas kainavo ... ant savo kailio, su chron. ligom, tragikomišku mozės kalnu, pasityčiojusiu iš mano teoaplinizmo, priekabiaujančiais kunigais, viskuo prekiaujančiom jogėm-budistėm ir gailesčio ašarų kibirais.

3 komentarai:

  1. na as suprantu, kad religija skiriasi nuo tikrojo tikejimo, bet viena vertus, jus skatinate zmones tiketi Dieva, 'buti piestuku Dievo rankose', o kitakart jau draustumet religija vaikams. So where's the point? Tokios priestaros labai neapibreztos.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Dievą vaikas turi pažinti per tėvus ,šeimoje, o ne per kunigus, ne per sekuliarines sistemas. Tik tiek, jokip neapibrėžtumo . Galiu būti mama-krikščionė ir nepriimti kunigo -krikščionio, kurio realus Dievas - vis dar baudžiantysis pagoniškas Perkūnas. Dvasinės regos lauke prieštaravimų nelieka:)))Dievo žodį(dvasią) transliuoja konkretūs žmonės. Išoriniai leiblai - kabalistas, musulmonas, budistas - yra bedvasiai sutartiniai ženklai . Fromaliai budistas, svamis realiai gali transliuoti satanistų dvasinių laukų energijas .

    AtsakytiPanaikinti
  3. Kiekvieną dieną tapo kova, kai sužinojau apie mano vyro reikalas. Aš negalėjau valgyti, miegoti, dirbti arba daryti ką nors be galvoti apie tai. Mūsų santuoka buvo ant išnykimo pabaiga, aš galėjau jausti jį. Nusprendžiau pabandyti meilės burtas Dr. Obodo sužinojęs, savo duomenis internete ir pradėjau laukti, kad pamatyti rezultatus.

    Mažiau nei vieną dieną, jis visiškai pakeitė jo požiūrį į mane ir sustabdė reikalas tą pačią dieną.

    Ačiū, taigi, taigi, taigi, taigi, daug Dr. Obodo. Jūs nuostabi!!jei reikia pagalbos, čia
    El. paštas : templeofanswer@hotmail.co.uk
    Whatsapp: +(234)815 542548-1

    Ponia Vanessa

    AtsakytiPanaikinti