2011 m. balandžio 6 d., trečiadienis

Vėlių fantomų restauratoriai


Spiritistai - atgrasūs. Anksčiau net nesiaiškinau, kodėl instinktyviai vengiau, ignoravau bendraujančius su vėlėmis per parodomuosius seansus. Kaip duotybė yra tas - daugeliui nematomas- mirusiųjų dvasių pasaulis. Tačiau jį sureikšminti ir su juo tiesti TV tiltus? steigti komercines mediumų mokyklas? Gyvybės neigimas, atnašavimas mirčiai, lobačiovienių raganavimas.

Malonu kalbėtis su medžio, gėlės siela, ją vizualizuoti, nes jie - GYVI. O mirę - šaldo, stingdo, susargdina.

Bet... tyrinėtojos smalsumas įveikė instinktų blokus. Išmeditavus į temą "KOks plevenančių mirusių vaidmuo gyvųjų pasaulyje, ar reikia su jais kalbėtis?" - atėjo įstabus sapnas, kad nesikankinčiau svetimoje problematikoje:)))

Didelis baltas , na tas olandiško stiliaus , vėjo MALŪNAS. Jo sparnai - mumijos formos pailgi geležiniai tinkliniai dėklai-talpos. Prie jo renkasi, suskrenda sparnuotos mirusiųjų vėlės ir grupėmis, nenoromis spraudžiasi po kelias ar net didesnėmis grupėmis į kiekvieną iš sparnų. Malūno vėjyklė sunkiai įsisuka. Vėlės lyg atrakcionų Velnio rate alpėdamos sukasi , byra jų sparnai, joms skauda. O Malūno viršuje džiūgaudamas vertintojas (spiritas? mediumas?) jas stebi ir šūkčioja" va, ana mergiotė visai gerai savo vaidmenį kažkada atliko" , "va, ir tas neblogai suvaidino pagal savo Likimo scenarijų." Stebiu iš šalies vaizdą ir man jų labai gaila, nes jos - NELAISVOS, spirito galiomis primagnetintos prie to Malūno sparnų.

Ryte prabudus įsijungė analitika. Vėlės yra gajos, paslankios ir lakios tol, kol gyvas jas artimiau pažinojęs žmogus ar gyvos jų idėjos, menai, darbai. KOl realybėje yra bent vienas apčiuopiamas, jų informacija prisodrintas daiktas ar kažkieno jausmas , orientuotas į jas (neapykanta, meilė, pavydas ir tt.) - tol jos per tą žmogų restauruojasi, sukasi bendrame malūne eterinės matricos su jų gyvenimo siauru vaizdinių paketu, kurį Mediumas mikliai ištraukia iš jų giminių sąmonės.

Jos irgi turi teisę būti laisvos ir laukti savo bendros prisikėlimo valandos, kai urmu bus ištrauktos iš Žemės skaistyklos. Komercinis mediumas kišasi į jų erdves, trikdo jų būtį.
Yra pašauktieji kontaktiniai asmenys - per juos mirusieji perduoda svarbią informaciją, jos neišgirstantiems artimiesiems. Tačiau daryti iš vėlių kontaktų TV šou, pelnus, pinigų malūnus (USA, UK) - nežinau, nežinau, kaip galima tą uždrausti? Kaip uždrausti Grabovojaus technologijas, kai vėlė pririšama prie gyvojo, jis su ja bendrauja nuolat kaip su gyvu žmogumi, tuo pačiu artindamas savo mirtį ?
KOks teisininkas kada nors ims demokratinti šį pasaulį?

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą